+31 76 - 5331331

Glasvezel Terneuzen

In Terneuzen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Terneuzen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven en instellingen de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Terneuzen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Terneuzen

Terneuzen beschikt over een zeer uitgebreide infrastructuur voor glasvezel. Vanaf de centrale aan de Van Steenbergenlaan vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen zoals Axel, Koewacht, Overslag, Zuiddorpe, Sas van Gent, Philippine, Westdorpe, Biervliet, Hoek en Zaamslag.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om uitermate hoge internetsnelheden te realiseren tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt dat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Over een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen, hierdoor is het afnemen van meerdere lijnen niet langer nodig. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Standaard is de totale capaciteit van een glasvezel aansluiting 1 Gbit/s. Internet kunt u afnemen in diverse snelheden

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Terneuzen

Voor Zakelijk Glasvezel zijn er een drietal contracttermijnen waaruit u een keuze kunt maken. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Bekijk de tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Terneuzen

Voor iedere bedrijfslocatie in Terneuzen gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven komen voor het grootste deel tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Terneuzen.