Glasvezel Terneuzen

In Terneuzen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Terneuzen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Terneuzen

Terneuzen beschikt over een zeer uitgebreide infrastructuur voor glasvezel. Vanaf de centrale aan de Van Steenbergenlaan vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen zoals Axel, Koewacht, Overslag, Zuiddorpe, Sas van Gent, Philippine, Westdorpe, Biervliet, Hoek en Zaamslag.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Terneuzen

In Terneuzen zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Terneuzen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is niet alleen razendsnel, maar ook uiterst betrouwbaar en stabiel. Drijven die al naar glasvezel zijn overgestapt beamen dat zijn vrijwel nooit last hebben van storingen of onderbrekingen.

Mosselbanken

Op bedrijventerrein Mosselbanken is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn of zich in de toekomst gaan vestigen kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten. Bedrijventerrein Mosselbanken is het grootste bedrijventerrein van Terneuzen en beschikt over een oppervlakte van 176 hectare.

Handelspoort

Op bedrijventerrein Handelspoort zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo ook van snel internet gebruik te kunnen maken.

Overige bedrijvenlocaties in Terneuzen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Terneuzen mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Voor bedrijven die op Haarmanweg en Noorderdokken gevestigd zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden om aangesloten te worden.

Bekijk de tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Terneuzen

Voor iedere bedrijfslocatie in Terneuzen gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven komen voor het grootste deel tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Terneuzen.