+31 76 - 5331331

Glasvezel De Streng in Ternaard

Op bedrijventerrein de Streng in Ternaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op de Streng

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.