+31 76 - 5331331

Glasvezel Terheijden

In Terheijden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Terheijden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Terheijden die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Terheijden

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.