+31 76 - 5331331

Glasvezel Akkermansweide in Terborg

Op het bedrijvenpark Akkermansweide in Terborg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het koppelen van bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee- of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gekozen worden voor een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Het is naast alleen vestigingen ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.

Zakelijk Glasvezel delen op Akkersmansweide

Wanneer u wenst kosten te besparen, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal moeten worden aangesteld als hoofdcontractant die de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding zal dragen. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd. Andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.