+31 76 - 5331331

Glasvezel Terborg

In Terborg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Terborg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data (bv. Internet) als telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om uw telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie, zonder dat u hiervoor zelf investeringen hoeft te verrichten.

Controleer uw glasvezeltarieven in Terborg

In Terborg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per locatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk is een bepalende factor voor deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie in Terborg.


Terborg maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek