+31 76 - 5331331

Glasvezel Terborg

In Terborg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Terborg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Terborg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het vereist dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een Managed router af te nemen, zodat u zorgeloos van uw glasvezelverbinding kunt genieten. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Wanneer u ervoor kiest om een Managed router af te nemen, dan blijft deze glasvezelrouter eigendom van IP Visie. Bij een Managed Router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor de router en zal deze voor u doen installeren en beheren. Bij defecten zal de apparatuur kosteloos worden vervangen.

  • Routerloos: Het is natuurlijk geen verplichting om een router bij IP Visie af te nemen. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Controleer uw glasvezeltarieven in Terborg

In Terborg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per locatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk is een bepalende factor voor deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie in Terborg.


Terborg maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek