+31 76 - 5331331

Glasvezel Ter Apelkanaal

In Ter Apelkanaalzijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Ter Apelkanaal

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of om diensten gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.


Ter Apelkanaal maakt onderdeel uit van de gemeente Westerwolde