Glasvezel Bovenland in Ter Aar

Op het bedrijventerrein Bovenland in Ter Aar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Ter Aar ligt het bedrijventerrein Bovenland. Het terrein beschikt over een oppervlakte van ongeveer 29,5 hectare.

Bekijk de glasvezeltarieven in Bovenland

Zakelijk Glasvezel in Bovenland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Bovenland aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bovenland

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.