+31 76 - 5331331

Glasvezel Bovenland in Ter Aar

Op het bedrijventerrein Bovenland in Ter Aar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Bovenland

Zakelijk Glasvezel in Bovenland kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Bovenland aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk om continu in verbinding te staan met het internet? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Zo bent u ten alle tijden verzekerd dat uw glasvezelverbinding online is. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw verbinding redundant te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld twee verbindingen afnemen van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de gekozen vorm van redundantie ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke vorm wel of niet aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.