+31 76 - 5331331

Glasvezel Erkenkamp in Tegelen

Op het bedrijventerrein Erkenkamp in Tegelen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Erkenkamp delen

Wanneer u met meerdere deelnemers gevestigd zit in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo op de kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te delen dient een van de deelnemers aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de kosten voor een glasvezelverbinding doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie en zal hiervoor ook ieder individueel gefactureerd worden. Om privacy te garanderen staan alle diensten los van elkaar en zijn deze afgeschermd van de overige deelnemers.

Uw zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste prioriteiten is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. Omdat een glasvezelverbinding na realisatie onlosmakelijk is verbonden met een bedrijfspand, is een bedrijfsverhuizing dan ook eigenlijk een opzegging van het abonnement op uw huidige locatie. Voor de nieuwe locatie dient u dan ook een nieuwe glasvezelverbinding aan te vragen. Uiteraard zijn de diensten die u momenteel afneemt wel gewoon te verhuizen.

Omdat Zakelijk glasvezel een gemiddelde levertijd kent van 3 tot 4 maanden, raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren kenbaar te maken dat u gaat verhuizen. Om vervelende verassingen te vermijden kunt u zich het beste in een zo vroeg mogelijk stadium laten informeren naar de mogelijkheden van een glasvezelverbinding voor uw nieuwe bedrijfslocatie. Zo kan worden voorkomen dat kort voor dag allerlei tijdelijke en kostbare oplossingen gerealiseerd moeten worden.