Glasvezel Tegelen

In Tegelen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tegelen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Tegelen

Tegelen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Er lopen diverse glasvezelringen vanuit de centrale aan de Breuken naar de diverse wijken en bedrijventerreinen, waardoor het mogelijk is om vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Tegelen

Tegelen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Windhond

Bedrijventerrein Windhond beschikt over een oppervlakte van 30 hectare. Er zijn voor alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Kaldenkerkerweg

Bedrijventerrein Kaldenkerkerweg bestaat uit de gedeelten Kaldenkerkerweg West en Kaldenkerkerweg Oost. Het terrein heeft een totale oppervlakte van 30 hectare. In diverse bedrijfspanden zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor ook andere bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk.

Krekelsberg

Op bedrijventerrein Krekelsberg is het ook voor bedrijven mogelijk om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Erkenkamp

Bedrijventerrein Erkenkamp is met een oppervlakte van 1 hectare het kleinste bedrijventerrein van Tegelen. Op bedrijventerrein Erkenkamp zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zakelijk glasvezel in Tegelen bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel in Tegelen komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zult u een keuze moeten maken in het afnemen van gewenste diensten en of u gebruik van een managed of unmanaged router wilt gaan maken. Daarnaast kunt u ook de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.