+31 76 - 5331331

Glasvezel Tegelen

In Tegelen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Er lopen diverse glasvezelringen vanuit de centrale aan de Breuken naar de diverse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen gerealiseerd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tegelen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Zakelijk glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit de diensten SIP-trunk, VoIP bellen, Ethernet VPN en nog véél meer aanvullende diensten.

De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen op de verbinding wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s (uit te breiden op aanvraag en tegen meerprijs naar 10 Gbit/s). U kunt diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Zakelijk glasvezel in Tegelen bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel in Tegelen komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zult u een keuze moeten maken in het afnemen van gewenste diensten en of u gebruik van een managed of unmanaged router wilt gaan maken. Daarnaast kunt u ook de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.