+31 76 - 5331331

Glasvezel Kolksluis in 't Zand

Op het bedrijventerrein Kolksluis in 't Zand is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Kolksluis

Voor elke locatie in Kolksluis gelden unieke glasvezeltarieven. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Kolksluis aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Glasvezelverbinding in Kolksluis aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.