+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Harde

In 't Harde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 't Harde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in 't Harde die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Koekoek.

Glasvezelrouter

Om van uw zakelijke glasvezelverbinding te kunnen genieten, is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een Managed router af te nemen, zodat u volop van uw verbinding gebruik kunt maken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed router: Wanneer u een Managed router doet afnemen, dan zal de router eigendom blijven van IP Visie. U heeft bij een Managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat en zal de router voor u doen installeren en beheren. Bij defecten zal de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Uiteraard is er geen verplichting om een Managed router af nemen, maar is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook voor het beheer en onderhoud van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op deze deze voldoet aan een aantal specificaties.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in 't Harde

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in 't Harde zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in 't Harde.