+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Goy

In 't Goy zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. 't Goy beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd in 't Goy

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in 't Goy. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

VoIP bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelaansluiting te telefoneren. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan maakt u daarvoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk, met behulp van een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om tegen een maandelijks bedrag per gebruiker de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.