+31 76 - 5331331

Glasvezel Reubenberg in Swalmen

Op het bedrijventerrein Reubenberg in Swalmen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Reubenberg

De glasvezeltarieven in Reubenberg zijn uniek per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Reubenberg met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Deel uw glasvezelverbinding in Reubenberg

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.