Glasvezel Swalmen

In Swalmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Swalmen heeft een eigen centrale aan de Koel. Dit is het startpunt van diverse ringen die door de gemeente lopen. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal in Swalmen een snelle internet aansluiting te realiseren. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Reubenberg.

Doe de glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Swalmen

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een contract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.