Glasvezel Susteren

In Susteren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Susteren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Susteren

Susteren beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Posterholtlaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Voor bedrijven zijn er vrijwel overal in Susteren mogelijkheden om over uitstekende breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Susteren

In Susteren zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een schaalbare- en modulaire opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten over slechts één verbinding af te nemen.

Dieterderweg

Op bedrijventerrein Dieterderweg ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

De Wolfskoul

Op bedrijventerrein De Wolfskoul ligt ook een glasvezelnetwerk. Er zijn overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, hierdoor kunnen nieuwe aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd worden.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om bedrijfsvestigingen te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen doet koppelen, dan ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.