+31 76 - 5331331

Glasvezel Lauwerskwartier in Surhuisterveen

Op het bedrijventerrein Lauwerskwartier in Surhuisterveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal gewenste externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog veel meer. Op de glasvezelaansluiting kunt u diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Lauwerskwartier

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Lauwerskwartier. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.