+31 76 - 5331331

Glasvezel Sumar

In Sumar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Sumar beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sumar die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Sumar

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een contract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van weer 1, 3 of jaar 5. Wanneer u geen verlengingscontract wilt tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract geldig.