+31 76 - 5331331

Glasvezel Trambaan in Strijen

Op het bedrijventerrein Trambaan in Strijen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om net zoveel diensten af te nemen als u wilt, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Controleer de tarieven voor Glasvezel op bedrijventerrein Trambaan

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Trambaan zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.