+31 76 - 5331331

Glasvezel Oud-Bonaventura in Strijen

Het bedrijventerrein Oud-Bonaventura in Strijen beschikt over een eigen glasvezel netwerk waardoor bedrijven die hier gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden op dit netwerk. In 2012 is een vraagbundelingstraject tot stand gekomen door samenwerking van de gemeente Strijen, de ondernemersvereniging, KPN en IP Visie. Doordat voldoende ondernemers toen hebben ingetekend is het project gerealiseerd.

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting op dit bedrijventerrein zijn voor alle ondernemers identiek. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Oud-Bonaventura

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Oud-Bonaventura

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Oud-Bonaventura. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak en meer...