+31 76 - 5331331

Glasvezel Bonaventura- Trambaan in Strijen

Op het bedrijventerrein Bonaventura- Trambaan in Strijen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om net zoveel diensten af te nemen als u wilt, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Bonaventura- Trambaan

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Bonaventura- Trambaan zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.