Glasvezel Strijen

In Strijen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Bosweg vertrekken diverse glasvezelkabels naar diverse delen van Strijen en de bedrijventerreinen. Hierdoor beschikt Strijen over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Strijen

Strijen beschikt over enkele bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Strijen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk. Om aan de groeiende vraag naar meer bandbreedte te kunnen voldoen is Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s dé perfecte keuze voor uw organisatie.

Bonaventura

Bedrijventerrein Bonaventura beschikt over een oppervlakte van 23 hectare. Bonaventura beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden. Het glasvezelnetwerk is in 2012 aangelegd doormiddel van een vraagbundelingstraject dat tot stand was gekomen tussen de gemeente Strijen en de ondernemersvereniging. Bonaventura was hierdoor het tweede bedrijventerrein van de Hoeksche Waard dat beschikte over een eigen glasvezelnetwerk.

Trambaan

Bedrijventerrein Trambaan beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op de Trambaan zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Deel uw glasvezelverbinding in Strijen

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd waardoor andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.


Strijen maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard