Glasvezel Strijen

In Strijen zijn er voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Bosweg vertrekken diverse kabels naar de wijken en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Strijen

Alle bedrijventerreinen in Strijen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk. Om aan de groeiende vraag naar meer bandbreedte te kunnen voldoen is glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s dé perfecte keuze voor uw organisatie.

Bonaventura

Bonaventura beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden. Het glasvezelnetwerk is in 2012 aangelegd door middel van een vraagbundelingstraject dat tot stand is gekomen tussen de gemeente Strijen, KPN, IP Visie en de ondernemersvereniging.

Trambaan

Bedrijventerrein Trambaan beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op de Trambaan zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.


Strijen maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard