+31 76 - 5331331

Glasvezel Stramproy

In Stramproy zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Stramproy beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Stramproy die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Breda

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer u met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd en u wenst kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Alle afgenomen diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.