+31 76 - 5331331

Glasvezel Stompetoren

In Stompetoren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting in Stompetoren zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Stompetoren

Op iedere locatie in Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel te leveren. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting zijn echter wel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op grotere afstand bevind van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de eenmalige aansluitkosten behoorlijk kunnen oplopen. Reden hiervoor is dat de glasvezelverbinding over een grotere afstand moet worden gerealiseerd. Om deze reden heeft iedere locatie in Nederland zijn eigen tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in Stompetoren.

Glasvezelrouter

Voordat u gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een managed router service. De router zal dan voor uw worden geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat en de apparatuur wordt bij defecten zonder extra kosten vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Indien u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dit geheel mogelijk. Let er wel op dat wanneer u zelf een glasvezelrouter doet aanleveren, dat u dan ook verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Daarnaast dient u er bij het selecteren van een glasvezelrouter op te letten dat deze voldoet aan een aantal specificaties.