+31 76 - 5331331

Glasvezel Vaartland in Stolwijk

Op het bedrijventerrein Vaartland in Stolwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Vaartland

Voor Zakelijk Glasvezel dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. De doorlooptijd van opdracht tot oplevering wordt bepaald door de inrichting van het opleveringsproces. Om een bedrijfspand op bedrijventerrein Vaartland aan te sluiten op het glasvezelnetwerk komt een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kunnen verscheidene factoren de levertijd vertragen. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan netwerkcapaciteit in de grond en meer...

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur.