+31 76 - 5331331

Glasvezel Stolwijk

In Stolwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Stolwijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding in Stolwijk

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over redundantie en welke redundante oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

U krijgt bij Zakelijk Glasvezel standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Het is mogelijk om dit toekomstvaste groeipad naar eigen inzicht te vullen met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor heeft u de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.


Stolwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Krimpenerwaard