+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelsee in Stiens

Op het bedrijventerrein Middelsee in Stiens is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op Middelsee

Er is een mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Het is echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezel access. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens hun eigen gewenste dienstenpakket af bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te waarborgen.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Zo bent u met Zakelijk Glasvezel verzekerd van een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij is de uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid van de verbinding. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Hierdoor is het afnemen van meerdere lijnen bij uw internetprovider niet langer nodig. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.