+31 76 - 5331331

Glasvezel Havens in Stellendam

Op de Havens van Stellendam in Stellendam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het haventerrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk aangesloten te worden. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op de Havens van Stellendam

Het is mogelijk om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen door deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om een selectie van diensten af te nemen van IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.