+31 76 - 5331331

Glasvezel Stellendam

In Stellendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Stellendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Stellendam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Stellendam aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Selecteren van een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelaansluiting kunt genieten is het van belang dat u beschikt over een glasvezelrouter. Het is mogelijk om een Managed Router bij IP Visie af te nemen zodat u volop kunt genieten van uw glasvezelverbinding. Er is ook de mogelijkheid dat u zelf een geschikte glasvezelrouter doet aanleveren.

  • Managed Router: Bij het afnemen van een Managed Router zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren. Bij een Managed Router heeft u geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de router. Bij defecten zal IP Visie zonder bijkomende kosten de apparatuur vervangen.

  • Routerloos: Het is geen verplichting om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wel bent u dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Bij het selecteren van een glasvezelrouter dient u erop te letten dat deze voldoet aan een aantal specificaties.