+31 76 - 5331331

Glasvezel Stellendam

In Stellendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Stellendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Stellendam

Stellendam beschikt over slechts enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven eenvoudig kunnen worden aangesloten. Het netwerk is gerealiseerd door een vraagbundeling van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Stellendam en Ondernemersvereniging Goedereede.

Havens van Stellendam

De Havens van Stellendam omvatten een totale oppervlakte van 37 hectare. In 2011 zijn er op het terrein de eerste inventarisaties geweest naar de behoefte van glasvezel onder de gevestigde bedrijven. In 2012 is het glasvezelnetwerk uiteindelijk gerealiseerd. In alle straten van de Havens van Stellendam hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities op dit netwerk aangesloten te worden.

Korteweg

Bedrijventerrein Kortweg is het noorden van Stellendam gelegen en kent een goede bereikbaarheid via de N57. Op bedrijventerrein Korteweg is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig en hebben alle bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Selecteren van een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelaansluiting kunt genieten is het van belang dat u beschikt over een glasvezelrouter. Het is mogelijk om een Managed Router bij IP Visie af te nemen zodat u volop kunt genieten van uw glasvezelverbinding. Er is ook de mogelijkheid dat u zelf een geschikte glasvezelrouter doet aanleveren.

  • Managed Router: Bij het afnemen van een Managed Router zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren. Bij een Managed Router heeft u geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de router. Bij defecten zal IP Visie zonder bijkomende kosten de apparatuur vervangen.

  • Routerloos: Het is geen verplichting om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wel bent u dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Bij het selecteren van een glasvezelrouter dient u erop te letten dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Stellendam maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee