Glasvezel Stein

In Stein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Stein beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Kerensheide

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Stein, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Kerensheide.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten door gebruik te maken van managed firewalls over het internet.

Cloudkoppeling naar Microsoft

Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Daarnaast leveren wij een directe cloud connect koppeling met Microsoft, zodat werken in de Cloud nog sneller en betrouwbaarder wordt.