+31 76 - 5331331

Glasvezel Kantorenpark Woldmeenthe in Steenwijk

Op het Kantorenpark Woldmeenthe in Steenwijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op kantorenpark Woldmeenthe

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op kantorenpark Woldmeenthe komt een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit wel zo'n 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. U kunt dan het beste denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Controleer uw glasvezeltarieven op kantorenpark Woldmeenthe

Op kantorenpark Woldmeenthe geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebaseerd op de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk verbonden kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker voor u uitvallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven en alle glasvezelmogelijkheden die gelden voor uw locatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.