+31 76 - 5331331

Glasvezel Hooidijk in Steenwijk

Op het bedrijventerrein aan de Hooidijk in Steenwijk ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Hooidijk

Op bedrijventerrein Hooidijk zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.