Glasvezel Groot Verlaat in Steenwijk

Op het bedrijventerrein Groot Verlaat in Steenwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Groot Verlaat

De glasvezeltarieven in Groot Verlaat zijn uniek per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Groot Verlaat aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Groot Verlaat

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck