+31 76 - 5331331

Glasvezel Eeserwold in Steenwijk

Op het bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven in alle straten van het bedrijventerrein, ongeacht de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Eeserwold

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.