Glasvezel Steenwijk

In Steenwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Steenwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Steenwijk

Steenwijk beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven uitstekende mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over een razendsnelle internetverbinding met snelheden tot wel 1.000 Mbits/s.

Eeserwold

Eeserwold is een hoogwaardig bedrijvenpark wat beschikt over een totale oppervlakte van ruim 200 hectare. Het bedrijvenpark is uitstekend bereikbaar dankzij de vrijwel directe ligging aan de autosnelweg A32. Op het bedrijvenpark zijn verschillende faciliteiten aanwezig, waaronder een hoogwaardig glasvezelnetwerk. Door de aanwezigheid van dit glasvezelnetwerk kunnen bedrijven in alle straten van het bedrijvenpark tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een razendsnelle internetaansluiting, ongeacht de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt.

Groot Verlaat

Bedrijventerrein Hoog Verlaat beschikt over een oppervlakte van 75 hectare en kent een uitstekende bereikbaarheid via de A32 en de N334. Op Hoog Verlaat is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Dolderkanaal

Bedrijventerrein Dolderkanaal beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Het is vrijwel overal op het terrein mogelijk om Zakelijk Glasvezel te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Overige bedrijvenlocaties in Steenwijk

Naast de grootste bedrijventerreinen in Steenwijk zijn er ook op andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Oostermeentherand, Kantorenpark Woldmeenthe en Hooidijk zijn er ook ruimschoots mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van zowel snelheid als diensten. Alle ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen die komen gaan, doordat uw bedrijf beschikt over genoeg capaciteit om gebruik te maken van de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.

Mocht u desondanks 1 Gbit/s toch capaciteit tekort komen? Dan kunnen wij op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!


Steenwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Steenwijkerland