Glasvezel Steenwijk

In Steenwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Steenwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Steenwijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Steenwijk, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Eeserwold
  • Groot Verlaat
  • Dolderkanaal

Overige bedrijvenlocaties in Steenwijk

Naast de grootste bedrijventerreinen in Steenwijk zijn er ook op andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Oostermeentherand, Kantorenpark Woldmeenthe en Hooidijk zijn er ook ruimschoots mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van zowel snelheid als diensten. Alle ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen die komen gaan, doordat uw bedrijf beschikt over genoeg capaciteit om gebruik te maken van de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.


Steenwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Steenwijkerland