+31 76 - 5331331

Glasvezel Steenwijk

In Steenwijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Steenwijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Steenwijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Steenwijk

Steenwijk maakt onderdeel uit van de gemeente Steenwijkerland

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van zowel snelheid als diensten. Alle ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen die komen gaan, doordat uw bedrijf beschikt over genoeg capaciteit om gebruik te maken van de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.

Mocht u desondanks 1 Gbit/s toch capaciteit tekort komen? Dan kunnen wij op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Levertijd van Zakelijk glasvezel in Steenwijk

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren, dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Steenwijk. De opdracht wordt opgesplitst in zo'n 20 deelprocessen, die onder andere partijen worden verdeeld die allemaal zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de oplevering kunnen vertragen. Hierbij kunt u denken aan obstakels op de route (snelwegen en/of waterwegen, vorst, bouwvak, maar ook de nodige gemeentelijke vergunningen.