Glasvezel Steenbergen

In Steenbergen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Steenbergen beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de KPN centrale aan de Nicolaas Peckstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse vezels naar de woonwijken en bedrijvenlocaties. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Steenbergen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Noord-Brabant ligt Steenbergen. Steenbergen ligt in het westen van de provincie Brabant en telt ruim 12.500 inwoners. Steenbergen is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente: Steenbergen. Steenbergen is een van de zes steden die zijn verklaard tot 'Oranjestad', doordat de stad een sterke verbinding heeft met het Koninklijk Huis. Steenbergen beschikt over diverse monumenten. Steenbergen is voornamelijk bereikbaar via de autosnelwegen A29 en de A4. Steenbergen is ook bereikbaar via de provinciale wegen N259 en de N257. Tevens rijden er in Steenbergen diverse buslijnen.

Toerisme in Steenbergen

Steenbergen beschikt over diverse cafeetjes en winkels wat het gehele jaar door toeristen trekt. De grootste trekpleister voor het toerisme is de jachthaven van Steenbergen. De haven bevindt zich midden in de oude stadshaven en er kunnen maar liefst 160 boten tegelijkertijd aanmeren. De Staande Mastroute loopt dwars over het kanaal waar de haven gevestigd is.