+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterparallelweg in Staphorst

Op het bedrijventerrein Oosterparallelweg in Staphorst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oosterparallelweg aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren voor uw locatie op bedrijventerrein Oosterparallelweg? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Oosterparallelweg

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo op de gemoeide kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dan dient een van de deelnemende partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoording voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten wordt doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn om privacy redenen afgeschermd van de overige deelnemers.