Glasvezel Staphorst

In Staphorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Staphorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Staphorst

Staphorst beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Staphorst hebben bedrijven de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Baarge

Op bedrijventerrein De Baarge zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein De Baarge is het grootste bedrijventerrein van Staphorst en is parallel aan het spoor gelegen.

De Esch

Op bedrijventerrein De Esch zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van een razendsnelle internetverbinding.

Oosterparallelweg

Op bedrijventerrein Oosterparallelweg zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Het toekomstvaste groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Met dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Een glasvezelverbinding is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.