+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenstraat in Standdaarbuiten

Op het bedrijventerrein Molenstraat in Standdaarbuiten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Molenstraat aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Molenstraat

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Molenstraat komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.