+31 76 - 5331331

Glasvezel Standdaarbuiten

In Standdaarbuiten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Standdaarbuiten die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in Standdaarbuiten

De glasvezeltarieven in Standdaarbuiten zijn uniek per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Standdaarbuiten, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Standdaarbuiten

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Standdaarbuiten een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.