+31 76 - 5331331

Glasvezel Stampersgat

In Stampersgat zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Stampersgat beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Stampersgat

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Stampersgat komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.