Glasvezel Dideldom in Stadskanaal

Op het bedrijvenpark Dideldom in Stadskanaal ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit glasvezelnetwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Dideldom

De glasvezeltarieven in Dideldom zijn uniek per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Dideldom.

Doe de Glasvezel postcodecheck