+31 76 - 5331331

Glasvezel Dideldom in Stadskanaal

Op het bedrijvenpark Dideldom in Stadskanaal ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het bedrijvenpark zijn gelegen kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Dideldom aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook moeten worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged router tot uw beschikking wilt hebben. Extra (vaste) IP-adressen kunnen, indien gewenst, ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u terecht bij een van onze consultants.