+31 76 - 5331331

Glasvezel Business Park Stadskanaal in Stadskanaal

Op het Business Park Stadskanaal in Stadskanaal ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het Businesspark zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Business Park Stadskanaal

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zal er om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens worden gevraagd. Verder dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag vermelden. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. Door te kiezen voor redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden om een redundante verbinding te realiseren. U kunt hierbij denken aan het afnemen van twee verbindingen van twee verschillende providers die gebruik maken van een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende manieren van redundantie en- / of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.