Glasvezel Bedrijvenpark in Stadskanaal

Op het bedrijvenpark Stadskanaal in Stadskanaal ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Bedrijvenpark

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Controleer glasvezeltarieven in Bedrijvenpark

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, dus ook in Bedrijvenpark. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bedrijvenpark met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck