Glasvezel Stadskanaal

In Stadskanaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen van Stadskanaal

Stadskanaal heeft meerdere bedrijventerreinen verspreid over de hele gemeente. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elke glasvezelverbinding, die wij leveren, heeft een standaard capaciteit van 1 Gbit/s en biedt mogelijkheden om meerdere diensten af te nemen over één fiber.

Bedrijvenpark Stadskanaal

Bedrijvenpark Stadskanaal is gelegen aan de oostkant van Stadskanaal en veruit de grootste bedrijvenlocatie. Het terrein beschikt al vele jaren over een eigen glasvezelnetwerk, dat destijds is aangelegd door KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen profiteren van aantrekkelijke voorwaarden om een glasvezelaansluiting te realiseren.

Dideldom

Bedrijventerrein Dideldom beschikt ook over een eigen glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein zijn er mogelijkheden om aangesloten te worden.

Overige bedrijfslocaties in Stadskanaal

Naast de genoemde bedrijventerreinen zijn er op andere locaties in Stadskanaal ook prima mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Dat geldt onder andere voor het Mercurius Business Park, Bedrijvenpark Stadskanaal PDV en Gasselterstraat.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Door bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan worden gekozen voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is daarnaast ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten over internet met behulp van een managed firewall of op basis van SD-WAN.

Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw rack in het datacenter.