+31 76 - 5331331

Glasvezel Stadskanaal

In Stadskanaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Stadskanaal die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Stadskanaal

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. Hierbij blijven dezelfde tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Door bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan worden gekozen voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is daarnaast ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Bedrijventerreinen Stadskanaal

In Stadskanaal en omgeving liggen meerdere bedrijventerreinen. Naast de reeds eerder genoemde terreinen zijn er nog: Alteveer, Schoolkade, Ter Wuppingerweg, Gasselterstraat, Businesspark Mercurius, B. Kuyperweg, Open Einde, Nijverheidslaan, Onstwedde en Bedrijvenpark Zuid-Groningen.