+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverhei in Sprundel

Op bedrijventerrein de Nijverhei gelegen tussen Sprundel en Rucphen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Nijverhei

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie de uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

VoIP bellen over Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden getransporteerd. Hierbij heeft u een keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik van VoIP te kunnen maken? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor de ideale uitkomst.