+31 76 - 5331331

Glasvezel Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Sprang-Capelle beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Sprang-Capelle die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Berkhaag.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Sprang-Capelle

In elke locatie in Sprang-Capelle gelden unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Sprang-Capelle aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.