+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid in Spijkenisse

Op het bedrijventerrein Zuid in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Zuid

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook op bedrijventerrein Zuid. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden voor bedrijventerrein Zuid, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.