+31 76 - 5331331

Glasvezel Woonboulevard Spijkenisse in Spijkenisse

Op de Woonboulevard in Spijkenisse is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten hangen af van diverse factoren waaronder de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Woonboulevard Spijkenisse

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op de woonboulevard van Spijkenisse. Een oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook enkele factoren die de doorlooptijd kunnen doen vertragen. Denk hierbij voornamelijk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Daarbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, uw uploadsnelheid is bij Zakelijk Glasvezel altijd even hoog als de downloadsnelheid. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

  • Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw
  • Toekomstvast groeipad
  • Up-time SLA van 99,9%