+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenwatering in Spijkenisse

Op het bedrijventerrein Molenwatering in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractsduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel biedt de mogelijkheid om uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet bellen via uw glasvezelverbinding, dan maakt u gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo heeft u de keuze om uw eigen telefooncentrale op locatie te voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zonder eigen telefooncentrale gebruik te maken van VoIP met Hosted Telefonie. Met Hosted Telefonie wordt een geavanceerde telefooncentrale voor u beheerd, zonder dat u hiervoor investeringen hoeft te verrichten.