+31 76 - 5331331

Glasvezel Haven in Spijkenisse

Op het bedrijventerrein Haven in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractsduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Haven

Overal geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Haven? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Haven

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Haven. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.