Glasvezel Haven in Spijkenisse

Op het bedrijventerrein Haven in Spijkenisse ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractsduur.

Controleer uw glasvezeltarieven in Haven

In Haven geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Haven? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Controleer glasvezeltarieven in Haven

Elk pand in Haven heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Haven in onze glasvezel postcodecheck.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Haven

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Haven. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Doe de Glasvezel postcodecheck